ho3ein.agl (31-10-14)
به نظرم این رو پشتیبانی آنلاین آواژنگ که در همین انجمن هم عضو هست؛ پاسخ بده، خیلی بهتر باشه! از ایشون کمک بگیرید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.agl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...r.php?u=204740
ho3ein.agl (31-10-14)
Avajang e-Support
سلام خدمت شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس بتا رو اپدیت کنید . تنظیمات رم را دستی ست کنید . مشکلی بود برای گارانتی تشریف بیارید .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (31-10-14), Hessam II (31-10-14), ho3ein.agl (31-10-14), mehrdad_ab (31-10-14)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون.
الان میریزم روش و از بوت آپدیت میکنم نتیجه رو اینجا اعلام میکنم.
ممنون از پیگیریتون
Avajang e-Support
بله هیچ مشکلی نیست . این بایوس توسط خود گیگابایت منتشر میشه . وقتی پسوند d دارد . در مراحل آخر تست هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.agl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (31-10-14), Hessam II (31-10-14), ho3ein.agl (31-10-14), mehrdad_ab (31-10-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان متاسفانه با آپدیت بایوس و انواع تنظیمات دستی و اتوماتیک مشکل برطرف نشد و هنوز پابرجاس.
فکر میکنم بایدحضوری برم خدمت دوستان آواژنگ. البته منتظر جواب گیگابایت به ایمیل هم هستم شاید فرجی شد
امیدوارم مشکلم زودتربرطرف بشه چون از پایان نامم خیلی عقب هستم. :(
راستی آدرس آواژنگ رو لطف میکنید بگید؟
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط ho3ein.agl در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
Avajang (31-10-14)
این رو بررسی کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پشتیبانی شرکت عقیق رایانه:
ho3ein.agl (01-11-14)
Avajang e-Support
درخدمت شما هستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.agl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشاني: میدان ونک - خیابان گاندی جنوبی - کوچه 25 - شماره 24 - ساختمان آواژنگ - طبقه همکف
استان: تهران
تلفن: 021-87113
نشاني: میدان ونک - خیابان گاندی جنوبی - کوچه 25 - شماره 24 - ساختمان آواژنگ - طبقه همکف
ho3ein.agl (31-10-14)
کاربر شهرسختافزار
F3-2666C12D-16GTXDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
F3-2666C12D-16GTXD
چون قبلا خودتون تست کردید فکر نکنم مشکلی داشته باشه
آخرین ویرایش توسط ho3ein.agl در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوستان امروز مادربرد رو بردم گارانتی و تحویل دادم.
یه سوال داشتم
الان تو سایت پیگیری وضعیت رو این ثبت کرده : کالای شما وارد فرایند تعمیر شده است
این یعنی داره روش تعمیر سخت افزاری انجام میشه؟
اول تست میکنند . فعلا تو بخش qc in هست . تست میکنند . بعد مشخص میشه تعویض میشه یا رفع عیب .جای نگرانی ابدا نیست . چند قطعه smd دور اسلات هست که به آسانی مشکل حل میشود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.agl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3ein.agl (01-11-14), mehrdad_ab (01-11-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks